Agile ontwikkel teams

Smartshore Ability is een internationaal opererend bedrijf met kantoren in Nederland en India, gespecialiseerd in complexe software development. Wij zijn agile-by-nature en leveren internationale agile ontwikkel teams. Onze developers hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van interactieve web applicaties en websites.

Onze agile ontwikkel teams werken internationaal. Vanuit Nederland leveren wij ervaren team leads die de agile ontwikkel teams team vanuit Ludhiana en Goa (beiden India) aansturen. Onze team leads spreken Nederlands en onze developers spreken Engels en zijn allemaal communicatief vaardig. Daardoor passen wij ons gemakkelijk aan aan jouw organisatie. Wij zorgen er voor dat ons team goed is opgeleid en uitgerust. Niet alleen qua technische kennis maar vooral ook qua standaarden en werk processen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over techniek, development processen, communicatie of tooling. Wij zorgen er door onze processen voor dat onze teams voorspelbare, overdraagbare en veilige software opleveren op basis van jullie specificaties!

Met onze kennis van diverse backend en frontend technieken en populaire frameworks kunnen we heel snel met iedere opdracht aan de slag. Of dat nou voor een bestaand project, voor een nieuw project of simpelweg als aanvulling op je bestaande development teams is.

Onze agile ontwikkel teams realiseren websites en webapplicaties. Ze werken snel, doelgericht en integreren eenvoudig in bestaande SCRUM teams of als een nieuw SCRUM team.

We zijn specialist op het gebied van verschillende JavaScript frameworks zoals Vue en React. Voor de backend maken we graag gebruik van Node.js. Onze kennis hierover delen wij overigens graag. En we geven, indien gewenst, ook advies op basis van onze uitgebreide ervaring. Daarnaast hebben we zeer ervaren backend developers in zowel PHP en .Net.

Bullets of reasons why should buy this service from us .

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tevreden klanten die onze teams inhuren:

Waarom wij blij worden van Strapi

  • Snelle start - Bijna iedereen kan het draaien. Dit maakt het zeer snel om mee te beginnen, maar ook gemakkelijk om uit te rollen naar een productieomgeving. Zelfs niet-technische mensen kunnen het draaiende krijgen op hun eigen machines.
  • API bootstrapping - Het enige wat je hoeft te doen om een basis API werkend te krijgen is het definiĆ«ren van je data model. Dit geeft je een kant-en-klare API die je kunt gebruiken op je website of zelfs om gegevens op te halen uit mobiele apps.
  • Gebruiksklaar admin panel - Je krijgt een snel en lichtgewicht admin panel gebaseerd op uw data model, waarmee je eenvoudig content, instellingen en plugins kunt beheren.
  • Schaalbaar - Strapi is zeer eenvoudig te hosten op elke infrastructuur. Daarnaast is het ook zeer eenvoudig te schalen als je bedrijf groeit
  • Flexibel - Het toevoegen van extra routes aan uw API, het schrijven van plugins en middleware is zeer eenvoudig.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Laat ons je terugbellen

Of je nu een vraag voor ons hebt of simelweg even hallo wilt zeggen, neem gerust contact met ons op!