download-3
Inderjit(PHP Developer)
download-2
jelke-2
download-4
julia-1
download-2
ernst-1-2
9e1cd7baf97d7f6288d364d138c959f0

Echt partners

Werken met Smartshore Ability betekent dat wij een ervaren, internationaal en multidisciplinair team voor jouw organisatie samenstellen waarmee jullie jullie doelen kunnen realiseren.

Wij ontwikkelen webapplicaties, websites en API’s. Wij schrijven business software en koppelen systemen aan elkaar. Wij verbeteren bestaande software, schrijven nieuwe software en wij ontwerpen interfaces.

Concreet?

Wat wij ook maken en hoe wij het ook maken, het komt altijd op hetzelfde neer: wij helpen onze klanten met het samenstellen van het ideale team dat problemen oplost en doelen verwezenlijkt.

Symfony4, Elastic Search, Vue.js, PHP, Node.js, Javascript, .net. Ook dat doen we.

Morgen beginnen

Verwacht van ons geen plannen en adviezen. Niet dat we zomaar wat doen, wij gaan gewoon het liefst morgen nog aan de slag en maken prototypes die we samen met onze klanten kunnen testen en valideren. Zo maken we samen precies wat nodig is.

 

 

Onze overtuigingen.

Deze zes overtuigingen nemen we mee in elke stap die we zetten.

Nieuwsgierig.

Verder kijken, experimenteren en aanpassen. Zo helpen we onze klanten voorop te blijven lopen!

Effectief.

No-nonsense en doelgericht. Met hart en ziel werken aan het beste resultaat.

Helder.

What you see is what you get. Wij geloven in open, transparant, eerlijk en vriendelijk zijn.

International.

Onze culturele diversiteit leert ons ook anders kijken. Openminded en met respect.

Samen.

Elkaar helpen, kennis delen en krachten bundelen. Niet vóór maar mét de klant.

Ervaren.

Door observatie en betrokkenheid kennen wij de korte route om de klus te klaren

Historie

Al sinds de oprichting in 2005 gaat het bij Smartshore Ability om talent en kwaliteit. Op het moment dat veel bedrijven kozen voor outsourcing en werk naar ‘goedkope’ landen brachten, deed oprichter Jelke Schippers het omgekeerde.


In plaats van werk vanuit Nederland naar India te brengen, ging hij eerst zelf naar India, zocht naar talent en bouwde met een lokale partner het eerste Smartshore Ability-developmentteam. Daarna pas ging hij op zoek naar klanten in Nederland.


Inmiddels heeft Smartshore Ability twee vestigingen in India en twee in Nederland waardoor wij het werk dat we dichtbij de klant willen doen, ook echt dichtbij kunnen doen en de slagkracht van onze Indiase vestigingen optimaal kunnen inzetten.

Ready for the next step?